Bircan Bayramiç´de

Bircan Bayramiç´de

Gecen Sezon Bayanlar Voleybol 2 liginde mücadele eden Yeşil Bayramiç bayan Voleybol takımı yeni sezona bomba gibi bir takımla girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol  2.lig A grubunda başarıyla mücadele veren Çanakkale ekibi Bayramiçspor bu yıl transfere hızlı başladı. Fedakarlık gösteren Yeşil-Beyazlı Kulüp yönetimi, ilk aşamada daha önceki sezonlarda Galatasaray ve Çanakkale Belediyespor forması giyen 2014-2015 sezonunda  Salihli Belediyespor forması giyen pasör çaprazı Burcu Bircan ile sözleşme imzaladı Yeşil Beyazlı Kulüp Çanakkale Belediyespor´da forma giyen köşe oyuncu Hazal Ubeyli ve Libero Esra Tınığ ile sözleşme imzaladı Yeşil Bayramiçspor iç transferde ise Beyza Öztürk ile sözleşme yeniledi.

Gercekleşen imza törenine Bayramiçspor Kulüp Başkanı Günay Güner ve Başkan Yardımcısı Bülent Bora´da hazır bulundular imza töreninin ardından açıklama yapan başkan Günay şunları ifade etti? ise 2. ligde en küçük ilçe takımı olarak büyük işler başarmak istediklerini belirterek Bayramiç halkına layık bir takım kurarak onları mutlu etmek istiyoruz. ?dedi Yeni transferler ise yaptığı açıklamalarda şunları ifade ettiler Bayramiçspor` un başarısı için ter dökeceklerini belirterek, Bayramiçspor` da olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.