Denizcilik Topluluğunun Konuğu Kepez Limanı

Denizcilik Topluluğunun Konuğu Kepez Limanı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileri tarafından oluşturulan ?Denizcilik Topluluğu´nun ilk etkinliğinde misafiri Çanakkale (Kepez) Limanı oldu.

?Gemilerden Atık Alımı, Gemilere Yakıt İkmali ve Acentelik? konularında düzenlenen konferansa, Çanakkale (Kepez) Limanı adına konuşmacı olarak Liman Müdürü Evren BECEREN, Operasyon ve Acente Müdürü Doğu LAÇİNEL ve Çevre Mühendisi A. Serkan TORÖZ katıldı.

Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper KILIÇ´ ın da katılım sağladığı konferansta Çanakkale (Kepez) Limanı´ nın limancılık faaliyetlerinin yanı sıra limanın ana faaliyet konularından birisi olan gemilerden kaynaklı atıkların toplanması ve yönetimi hakkında detaylı bilgi ve güncel mevzuat hakkında bilgiler öğrencilerle paylaşıldı.

Bununla birlikte limanın diğer faaliyet konuları olan gemilere transit yakıt satışı ve acentelik hizmetleri ilgili bilgiler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Yoğun katılımın olduğu konferansın sonunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Topluluğunun danışmanlığı görevini de yürüten Doç. Dr. Alper KILIÇ tarafından katılımcılar ile sponsorlara desteklerinden ötürü plaket takdim edildi.