İNTERNET GAZETECİLERİNDEN İSKENDEROĞLU'NA ZİYARET

İNTERNET GAZETECİLERİNDEN İSKENDEROĞLU

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği yönetimi, Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Dernek Başkanı Gökhan Kökçak ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kökçak, hem Çanakkale’nin hem de Çanakkale’de medya sektörünün gelişimine katkı sağlayacak proje ve çalışmalar hazırladıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Jülide İskenderoğlu, “Siyasetten önce de, siyasi görevlerim sırasında da basınla sürekli iç içe olduk. Bu nedenle yaptığınız işin ne kadar zorlu ve önemli olduğunu biliyorum. Vekillik sürecinde, Çanakkale’mize yapmış olduğumuz hizmetleri, kazandırdığımız yatırımları sizler aracılığıyla hemşehrilerimize duyurduk. Şimdi de Belediye Başkan Adaylığımız sürecinde, projelerimizi, düşüncelerimizi yine sizler aracılığıyla aktaracağız. Biz, ilk günden itibaren şehrimizin yıllardır kronikleşmiş olan sorunlarını çok kısa sürede çözebilmek için hazırlıklarımızı yaptık. Hem, bütün hemşehrilerimizin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bu sorunları hem de kentimize vizyon katacak projelerimizi süreç içerisinde sizlerle ve kamuoyuyla paylaşmış olacağız. Biz, Çanakkale’yi sizlerle, tüm STK’larımızla, tüm hemşehrilerimizle birlikte yönetmek istiyoruz. Bu nedenle de birlikteliği, birlikte hareket etmek kültürünü çok önemsiyorum. Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneğinin hem siz yöneticilerine hem de tüm üyelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.