ŞAHİN’E KİTABINI HEDİYE ETTİ

ŞAHİN’E KİTABINI HEDİYE ETTİ

Gazeteci Halil Öncü “Eskiköy’den Kemer’e Anılar” kitabını Antalya Valisi Hulusi Şahin’e takdim etti.

Dünya turizm günü vesilesi ile Akdeniz Turistik Otelciler Birliği ( AKTOB) tarafından düzenlenen yemek sonrası Antalya Valisi Hulusi Şahin’e kitabını veren Halil Öncü, Vali Hulusi Şahin’e teşekkürlerini sunarak, “ Sayın Valimize özellikle Dünya Turizm Gününde içerisinde Kemer’in turizmin başladığı yılları da anlatan bir çok fotoğraf, belge ve arşivin yer aldığı kitabımı takdim ettim. Kitabımızı kısa sürede heyecanla okuyacağını ifade eden sayın valim bu eseri geleceğe bıraktığımız ve böyle bir çalışmaya imza attığımız için teşekkürlerini sundu. Bende yakın ilgisi için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

Antalya Valisi Hüseyin Şahin açıklamasında, Halil Öncü’ye teşekkürlerini sunarak, bu eserlerin kent belleği açısından önemli olduğunu, geleceğe bırakılması açısından çok özel bir arşiv oluşturduğuna dikkat çekti ve en kısa sürede bir solukta okuyacağını söyledi.

 

Gittiği her noktada Çanakkale’yi anlatıyor

 

Halil Öncü, Çanakkale turizmindeki gelişmeleri de yakından takip ettiğini belirtirken, gerek yurt içi gerekse de yurt dışında gittiği her noktada memleketi olan Çanakkale’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini anlattığını ve Çanakkale’nin turizmden daha fazla pay alması adına ve daha iyi noktalara gelmesi için de var gücü ile çalıştığını söyledi.