TAŞÇI'DAN ÇTB'YE ZİYARET

TAŞÇI

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, Çanakkale Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü Celal Taşci’yı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Pehlivan karşıladılar.

İl Emniyet Müdürü Celal Taşci ziyarette "Çanakkale, Vatandaşımızın geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirebildiği hareketli ve huzurlu bir şehir. Ekonomisiyle birlikte her anlamda gelişmiş olan Şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek bizlerin görevi. Ticaret Borsamız da İlimizin gelişmesine katkı sağlayan önemli kuruluşlarımızdan biri. İl Emniyet Müdürlüğü olarak Sizlerle diyalog içinde olmaya önem veriyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle de sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyarette yaptığı konuşmada şunları belirtti: ”İl Emniyet Müdürümüzün Borsamızı ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. İlimizde huzur içinde yaşıyorsak Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bizler de İl Emniyet Müdürlüğümüzün sosyal projelerine destek sağlayarak vatandaşa hizmetin bir parçası olma gayretimizi her daim devam ettireceğiz. " dedi

Ziyaret Başkan Abdullah Deniz’in, İl Emniyet Müdürü’ne nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etmesiyle son buldu.