TOBB SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

TOBB SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası kontenjanından İl Kadın Girişimciler Kurulu’na kayıt olan 45 üyeden İcra Komitesine aday olan 26 üye, 10 asıl ve 10 yedek üyeyi belirlemek üzere oy kullandı.

İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri de İcra Komitesi için 2 asıl, 2 yedek üyeyi belirlemek için oy kullandılar.

Yapılan Seçimler sonucunda; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asıl üyeliklerine; Ayşe Berna Ergin, İnci Bayram, Göknur Gök Ünal, Pınar Uçman, Derya Hatice Göğüsgeren, Merve Yılmazbaş, Filiz Bahar, Selma Akpınar, Birce Bilici Şimşek, Seçil Yavaşoğlu, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine; Çağrı Savaş ve Mücahit Esin seçildi.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Çanakkale Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Gönüllülük esasına dayalı önemli bir sorumluluk üstlendiler. Girişimcilik kültürünün ilimizdeki kadın ve gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerine inancım sonsuz. Yönetim Kurulu olarak biz Çanakkale İl Kadın Girişimcilerimizin ve Genç Girişimcilerinizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz.” diyerek seçilen İcra Komitesi üyelerine başarılar diledi.