TÜNELDE FECİ KAZA ÖLÜM GETİRDİ

TÜNELDE FECİ KAZA ÖLÜM GETİRDİ

Ayvacık'taki Assos-Troya tünellerinde feci bir kaza meydana geldi. Kazada savrulan özel otomobil tünel duvarlarına çarparak durabildi. Kaza yerine ambulanslar sevkedildi.

Kaza saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Ayvacık'ta bulunan tünellerde meydana gelen kazada özel bir otomobil direksiyon hakimiyetinden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil önce bir kamyona arkadan çarptı, ardından savrularak tünel duvarlarına çarparak durabildi.

Küçükkuyu Ayvacık istikametinde bulunan 4 bin 100 metrelik Assos tünelinde meydana gelen feci kazayı gören sürücüler durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. 

Kazanın ardından tünellere polis ekipleri ve ambulanslar sevkedilirken araçta bulunanların sıkışmaları üzerine kaza kırım ekipleri de çekici ile birlikte kaza yerine sevkedildi.

Feci kazada özel otomobil kullanılamaz hale gelirken, araçta ön sağ koltukta bulunan 1 kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ayvacık Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Aracın şoförü  ve 3 yaralı ambulanslar ile çevredeki hastanelere yollandı. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.