TURAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

TURAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Balıkesir milletvekili Adil Çelik’in oğlu Adil Burak’ın düğününe katılarak, nikah şahidi oldu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan” Değerli şahitler çok kıymetli misafirler bugün Adil ve İrem kardeşlerimizin nikahlarında bizler resmi sizler fiili şahitlik yaparak bu kıymetli adımı attık. Allah bir yastıkta kocatsın sevdikleriyle aileleriyle büyükleriyle birlikte mutlu olsun. Sağlık, huzurlu bir aileyle beraber kıymetli evlatlarıyla berber toplumumuza omuz katan bir aile olsun. Bu akşam bir nikah için bir aradayız. Bizim kültürümüzde nikahlar sadece bir düğün töreni değildir. Bir ibadettir. Ahlakımızın kadim medeniyetimizin bir karşılığıdır. Ülkemizin birliğine ümmetimizin yürüyüşüne omuz katacak yeni bir taşın o duvardaki bir parçanın inşaatı için bir aradayız. Biz damadımızın babası Adil beyle beraber uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptık. Bugün onun evladının nikahında olmaktan büyük onur duyuyorum. Kızımız Dursunbeyli hemşerimiz bölgemizin insanı. Biz toplumumuzda ki iyi insanların ahlaklı insanların vatanına milletine bağlı insanların evliliğine hasseten önem veriyoruz. Bakınız şahitlerimizin büyük çoğunluğu devletin valisi, vekili. Büyük bir mesai harcıyoruz mesaimizin temelinde yeni nesillere güçlü bir ülke bırakmak var. Yeni ailelere güçlü bir devlet bırakmak bütün çabamız gayretimiz bu. Peygamberimizin bir hadisi şerifi var. Derki ; " Bir koca hanımına sevgiyle bakarsa. Bir hanım, kocasına sevgiyle bakarsa Rableride onların ikisine sevgiyle rahmetle bakar”dedi.

 

Turan, Balıkesir’de valilik ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinden sonra, 27’nci dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik’in oğlu Adil Burak Çelik’in düğününe katıldı. Düğüne Turan’ın yanı sıra, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygun, Balıkesir Millektvekili Mustafa Canbey, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran katıldı. Nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı. Düğünde nikah şahidi olan Turan, Adil Burak Çelik ve İrem Yörük’ü tebrik ederek, mutluluklar diledi. Turan, düğün bitiminde genç çift ve davetlilerle fotoğraf çektirdi.